Kalkkunan jauhelihakeitto

Kaada vihannekset, perunasipuli-sekoitus, h
erne, maissi, paprikasekoitus makarooni ja vesi kattilaan.

Keitä.

paista kalkkunanjauheliha ja sipuli pannulla, ilman rasvaa.

Lisää tomaattimurska kalkkunan sekaan.

kun vihannekset ovat valmiita, lisää kalkkuna.

Lisää ketsuppi keittoon.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, vihanneskuution, timjamia, piz
zamaustetta, chiliä(jauhettua) ,papri
kaa(jauhettua) ,pikkusen jauhelihamaustetta, maustepippuria(j
auhettu) ja tuoretta persiljaa! Tuli tosi hyvää ja täyttävää! Eikä ole turhia rasvoja! :) en muuten oo ihan varma tosta vesi määrästä.

Tein keiton viidenlitran kattilaanja tuli kyllä lopussa ihan täyteen!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 211g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit35g9kcal0.3g1.7g0.1g0.8g
Herne-maissi-paprika, Rainbow28g23kcal1.2g3.7g0.3g0.9g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g56g78kcal10.7g0g3.9g0g
Sipuli 7.7g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaattimurska 35g10kcal0.2g1.9g0.1g0.7g
Ketsuppi, Felix8.4g7.6kcal0.1g1.8g0g0g
Makaroni, tumma 7.7g28kcal1g5.1g0.2g0.5g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 21g15kcal0.4g3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana821g346kcal28g35.2g9.2g6.4g
Valittu annoskoko411g173kcal14g17.6g4.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna205g87kcal7g8.8g2.3g1.6g
Arvot/100g100g42kcal3.4g4.3g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109167