Parsakaali-kukkakaali-broilerigratiini

Mukaeltu ohje karppaus.

Infon gratiinista:
Broilerigratiini (karppaus.

Info)
Kaikki yhdestä vuoasta

neljä annosta

500 g kukkakaalia
500 g parsakaalia
400 g maustamattomia broilerisuikaleita
1 prk sipulin makuista Créme bonjour cuisinea
2 dl kuohukermaa
2 rkl oliiviöljyä
150 g emmentaljuustoraastetta
currya
garam masalaa
suolaa
mustapippuria

Kuumenna paistinpannulla puolet oliiviöljystä.

Lisää curry ja garam masala ja annan niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsäksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Créme bonjour ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran tai kunnes juustoraaste on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Siiripiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1000g351kcal46.2g19.5g3g25g
Kukkakaali 1000g241kcal18.1g22g3g23g
Broilerisuikale, keskiarvo 1000g1217kcal212.5g0g40g0g
Tuorejuusto kevyt, Pirkka, ruohosipuli400g720kcal20g26.8g60g0g
Kuohukerma,valio,2dl400g1360kcal8g12g140g0g
Emmentaljuustoraaste (Arla), annos 150g300g870kcal99g0g51g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8200g9517kcal807.6g160.6g594g96g
Valittu annoskoko4100g4758kcal403.8g80.3g297g48g
Annoskoko puolitettuna2050g2379kcal201.9g40.2g148.5g24g
Arvot/100g100g116kcal9.8g2g7.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=404197