Tomaattisilakat

Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon ketsuppi, hunaja, sitruunan mehu ja tilli.

Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja tabascolla (vain pieni potku).

Lado silakkafileet joko luontaisessa muodossaan tai rullalla uunivuokaan.

Kaada tomaattiseos päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 45 min. Nauti keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa tai kylmänä ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 35g116kcal0.2g28.3g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix70g63kcal0.7g14.7g0.4g0g
Tilli, tuore 53g16kcal1.9g0.5g0.4g1.1g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore70g18kcal0g6.3g0g0.1g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1753g526kcal17.5g105.2g3.5g17.5g
Silakkafilee 2104g3023kcal336.6g0g187.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8204g7522kcal713.8g310g383g37.4g
Valittu annoskoko4102g3761kcal356.9g155g191.5g18.7g
Annoskoko puolitettuna2051g1881kcal178.5g77.5g95.8g9.4g
Arvot/100g100g92kcal8.7g3.8g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=80092