Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)520g140kcal6.8g24.9g1g8.8g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen600g210kcal1.2g49.2g0.6g9g
Kalaliemikuutio 27g81kcal2.7g9.1g3.7g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 1599g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.3g0.2g0.6g
Katkarapu 666g456kcal96.2g0g7.3g0g
Flora kevyt ruoka 7%666g566kcal6.7g30g46.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8208g2965kcal231.4g235g118.8g37.4g
Valittu annoskoko4104g1482kcal115.7g117.5g59.4g18.7g
Annoskoko puolitettuna2052g741kcal57.9g58.8g29.7g9.4g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123181