Unkarilainen munakas

1. Tee täyte: leikkaa makkara ohuiksi, alle sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Pilko pekoni tai kinkku pieniksi kuutioiksi.

Paista makkaraviipaleet ja kinkku/pekonikuutiot paistinpannulla.

2. Lisää nokare voita, renkaiksi leikattu sipuli, viipaloidut paprikat ja lohkotut tomaatit.

Hauduta miedolla lämmöllä n. 5 min.
3. Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Siirrä täyte sivuun odottamaan, peitä foliolla tai kannella jotta se pysyy lämpimänä.

4. Tee munakkaat: Sekoita esim.

kulhossa munat, kerma, suola ja paprikajauhe.

Tästä munakasmassasta tulee yhteensä neljä munakasta.

5. Kuumenna paistinpannussa hieman voita ja kaada neljäsosa munakasmassasta pannuun.

Kun munakas on hyytynyt, kaada sen päälle neljännes täytteestä.

6. Tee loput kolme munakasta valmiiksi kuten kohdassa viisi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Krakovanmakkara (Pirkka)450g944kcal63g2.7g76.4g0g
Pekoni, paistettu 150g772kcal24.6g0g76g0g
Sipuli 165g50kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Paprika punainen 255g75kcal2.4g11.5g1g4.8g
Paprika vihreä 255g54kcal2.4g6.4g0.8g4.8g
Tomaatti 1124g256kcal6.3g38.8g3.4g15.7g
Voi 60g435kcal0.7g0.2g48.7g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1319g1882kcal164.9g4g135.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 300g990kcal6g9g104.9g0g
Paprikajauhe 12g39kcal1.8g2.2g1.6g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8208g10991kcal548.4g165.4g896.6g65.2g
Valittu annoskoko4104g5496kcal274.2g82.7g448.3g32.6g
Annoskoko puolitettuna2052g2748kcal137.1g41.4g224.2g16.3g
Arvot/100g100g134kcal6.7g2g10.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128614