Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1198g2653kcal209.7g0g203.7g0g
Paprika, punainen300g77kcal2.7g13.8g1.2g6g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto749g2097kcal142.3g0g164.8g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Voitaikina Myllyn Paras 500g1498g5767kcal91.4g444.8g404.4g25.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8208g21479kcal909.4g965.6g1550.2g75.8g
Valittu annoskoko4104g10740kcal454.7g482.8g775.1g37.9g
Annoskoko puolitettuna2052g5370kcal227.4g241.4g387.6g19g
Arvot/100g100g262kcal11.1g11.8g18.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158295