Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g801g240kcal36.8g16g2.4g12.8g
Broilerifilee, marinoimaton801g857kcal185g0g12g0g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Kananmuna kuoreton 300g428kcal37.5g0.9g30.8g0g
Maito, Kevyt1201g553kcal38.4g57.7g18g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa400g1201kcal92.1g0g92.1g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g150g390kcal40.5g0g25.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8208g7582kcal872.4g192.4g363.4g41g
Valittu annoskoko4104g3791kcal436.2g96.2g181.7g20.5g
Annoskoko puolitettuna2052g1896kcal218.1g48.1g90.9g10.3g
Arvot/100g100g92kcal10.6g2.3g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165555