Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g1368g4720kcal106.7g533.5g231.2g27.4g
Kanttarelli, tuore, annos 100g720g173kcal13g21.6g3.6g13.7g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus180g630kcal25.2g0.9g57.6g0g
Oivariini vähärasvainen18g99kcal0.2g0.2g10.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 720g2377kcal14.4g21.6g252g0g
Kananmuna kuorineen punnittu396g499kcal43.6g1.2g35.6g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g180g628kcal12.6g36g48.6g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g360g540kcal57.6g3.6g32.4g0g
Purjosipuli 162g37kcal2.9g3.9g0.3g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8208g19405kcal552.4g1245g1344.2g89g
Valittu annoskoko4104g9703kcal276.2g622.5g672.1g44.5g
Annoskoko puolitettuna2052g4851kcal138.1g311.3g336.1g22.3g
Arvot/100g100g236kcal6.7g15.2g16.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373697