Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g135g539kcal0g133.4g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g329g2964kcal0g0g329.3g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen120g862kcal0g0g95.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 180g226kcal19.8g0.5g16.2g0g
Grahamjauho 329g1080kcal34.8g199.9g7.2g32.6g
Neljänviljanhiutale 90g296kcal9.1g52.1g3.1g10.3g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g377g1546kcal11.3g339.5g15.1g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 1347g359kcal44.5g41.8g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g299g1676kcal19.5g170.6g12g0g
Raparperi 898g303kcal6.2g49.4g0.9g12.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8208g19699kcal290.4g1974.4g959.2g111g
Valittu annoskoko4104g9850kcal145.2g987.2g479.6g55.5g
Annoskoko puolitettuna2052g4925kcal72.6g493.6g239.8g27.8g
Arvot/100g100g240kcal3.5g24.1g11.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428044