Kanakeitto

Keitä kanasuikaleet kypsiksi.

Lisää suikaloitu kaali, silputtu sipuli ja mausteet, kuten esim.

pippuri, suola.

Paista raastettu porkkana ja lisää keittoon.

Lopuksi lisää paprikan suikaleita.

Keitä vielä vähän aikaa ja mausta maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 821 grammaa

Indica2611
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 496g138kcal5.9g20.1g1g10.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g153g43kcal0.9g9.1g0.3g3.8g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Mustapippuri 1.2g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Broilerin koipireisi (Kanamestari), annos 300g375g712kcal60g1.9g52.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 2499g0kcal0g0g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka86g21kcal0.8g3.9g0.3g1.6g
Lehtiselleri 26g3.3kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g434g261kcal6.5g56.4g0.4g3.9g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8210g2385kcal150.2g188.2g109.4g41.8g
Valittu annoskoko4105g1193kcal75.1g94.1g54.7g20.9g
Annoskoko puolitettuna2053g596kcal37.6g47.1g27.4g10.5g
Arvot/100g100g29kcal1.8g2.3g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254472