Jauheliha-makaronikeitto

Valmista keittojuurespussin ohjeen mukaisesti.

Lisää tomaattimurska ja pasta vasta, kun vesi on alkanut kiehumaan uudelleen juuresten lisäämisen jälkeen.

Lisää ruskistettu jauheliha ja pavut, kun keitto on lähes valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 587 grammaa

Nahkuri

Hankku81 sanoi...

Tein tätä ja voi että oli hyvää!! Suosittelen :)

keskiviikko 21.07.2010 klo 18:05

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha467g775kcal88.7g0g46.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 1752g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)432g173kcal4.8g31.1g2.2g6g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g309g232kcal17g37.1g1.5g0g
Torino tumma proteiinipasta plus175g596kcal40.3g92.8g6.5g10.5g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g98g88kcal2.9g3.4g6.9g0.7g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 100g876g525kcal14g105.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8218g4779kcal335.4g539g131.2g34.4g
Valittu annoskoko4109g2389kcal167.7g269.5g65.6g17.2g
Annoskoko puolitettuna2055g1195kcal83.9g134.8g32.8g8.6g
Arvot/100g100g58kcal4.1g6.6g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186196