Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl140g168kcal26.6g1.3g6g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g102g47kcal0.6g11.3g0g0g
Hunaja 6.2g21kcal0g5g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g63g38kcal0.6g2.8g2.5g0.4g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g13g5kcal0.1g1.1g0g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana822g619kcal56.8g46.4g22.2g2g
Valittu annoskoko411g310kcal28.4g23.2g11.1g1g
Annoskoko puolitettuna206g155kcal14.2g11.6g5.6g0.5g
Arvot/100g100g75kcal6.9g5.6g2.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146902