Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton188g203kcal42.4g0g3.4g0g
Pekoni atria94g328kcal14.1g0g28.2g0g
Sieni rouskut, suolattu 60g16kcal0.9g1.4g0.3g1.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.8g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 19g62kcal0.4g0.6g6.6g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni47g61kcal1.4g0.9g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana822g1347kcal119g7g89.2g3.6g
Valittu annoskoko411g674kcal59.5g3.5g44.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna206g337kcal29.8g1.8g22.3g0.9g
Arvot/100g100g164kcal14.5g0.9g10.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228489