VAniljakiisseli

Riko kanamunan rakenne ja sekoita siihen maitotilkkaanliuoitetut perunajauhot.

Sekoita joukkoon loputkin ainekset.

Lämmitä liedellä kiehumispisteeseen koko ajan hämmentäen, ja nosta pois levyltä kun ensimmäiset kuplat ovat nousseet pintaan.

Tarjoile jäähtyneenä.

Kuoren syntymisen estät ripottelemalla päälle hieman sokeria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Jerkku69
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt350g161kcal11.2g16.8g5.2g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 13g44kcal0g10.7g0g0.2g
Sokeri 11g43kcal0g10.5g0g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g2g6.4kcal0.1g1.1g0.1g0.1g
Kanamuna,raaka (Kultamuna), annos 55g36g51kcal4.5g0.1g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana823g610kcal31.6g78.4g18g0.6g
Valittu annoskoko411g305kcal15.8g39.2g9g0.3g
Annoskoko puolitettuna206g153kcal7.9g19.6g4.5g0.2g
Arvot/100g100g74kcal3.8g9.5g2.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382302