Tsatsiki

Kuori tuorekurkku, raasta se ja laita siivilään valumaan.

Laita Bulgarian jogurtti suodatinpussiin valumaan.

Sekoita valutettuun Bulgarian jogurttiin suola, sokeri, murskatut valkosipulinkynnet, väkiviinaetikka sekä valutettu, raastettu kurkku.

Mausta halutessasi kuivatulla mintulla.

Anna maustua jääkaapisssa mielellään muutama tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 941 grammaa

Arganna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 1.8g7.1kcal0g1.7g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 66g22kcal0g0.3g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.1g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Kurkku,tuore 100g164g16kcal1g2.3g0.2g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)175g105kcal5.9g7.9g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana824g305kcal14.2g25.4g12.6g0.2g
Valittu annoskoko412g153kcal7.1g12.7g6.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna206g76kcal3.6g6.4g3.2g0.1g
Arvot/100g100g37kcal1.7g3.1g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56712