Punajuuri-perunasosekeitto

Kuori punajuuret, pilko kuutioiksi.

Keitä vedessä kunnes hieman pehmenneet.

Lisää kuoritut ja kuutioidut perunat.

Keitä yht. noin puoli tuntia.

Lisää kasvisliemikuutio ja ruokakerma.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Lauran84

N63 sanoi...

Tähän kannattaa lisätä vielä sipulia, valkosipulia ja porkkanaa makua antamaan. Kerman sijaan voi käyttää Koskenlaskijaa, joka antaa lisämakua.

sunnuntai 06.05.2012 klo 17:27

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 143g109kcal2.7g22.2g0.3g1.4g
Punajuuri 92g35kcal0.9g6.4g0.2g2.3g
Vesi133g0kcal0g0g0g0g
Laktoositon ruokakerma 15% (Arla), annos 200g41g66kcal1.1g1.8g6.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.7g6.9kcal0.3g0.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana824g433kcal10g61.4g14.2g7.4g
Valittu annoskoko412g217kcal5g30.7g7.1g3.7g
Annoskoko puolitettuna206g108kcal2.5g15.4g3.6g1.9g
Arvot/100g100g53kcal1.2g7.5g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219013