Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g112g124kcal20.2g2g3.7g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g75g19kcal1g3.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 3g9kcal0.3g0.4g0.7g0g
Suolapähkinä 1.1g6.7kcal0.3g0.1g0.6g0.1g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g112g151kcal6.5g27.3g1.5g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana823g784kcal61g76.2g24.6g10.4g
Valittu annoskoko412g392kcal30.5g38.1g12.3g5.2g
Annoskoko puolitettuna206g196kcal15.3g19.1g6.2g2.6g
Arvot/100g100g95kcal7.4g9.3g3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271612