Broilerimureke

Lisäksi 1 tl suolaa, 1/2 tl roseepippuria

Sekoita kulhossa korppujauhot ja kermaviili.

Lisää mausteet ja kananmuna.

Hienonna persilja ja lisää seokseen.

Lisää myös ananasmurska broilerin jauhelihan kanssa.

Sekoita tasaiseksi ja muotoile taikina sopivaan vuokaan.

Kypsennä mureketta 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.

Tarjoile perunasoseen ja hyvän kastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 75g48kcal2.4g3.6g2.6g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g19g70kcal2.6g13.6g0.5g0.8g
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Chilikastike original, Felix11g10kcal0.2g1.7g0g0g
Persilja 23g6.2kcal0.3g0.2g0g1.8g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g75g45kcal0.3g11.3g0.1g1.1g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 188g277kcal40.4g0g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana824g972kcal97.6g61g36.2g7.4g
Valittu annoskoko412g486kcal48.8g30.5g18.1g3.7g
Annoskoko puolitettuna206g243kcal24.4g15.3g9.1g1.9g
Arvot/100g100g118kcal11.9g7.4g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90152