Raparperikiisseli - sokeriton

Keitä raparperin palat makeutetussa vedessä (1 l ) kypsiksi = riekaleiksi.

Sekoita loppuun, kylmään veteen perunajauhot ja lisää kiehuvaan seokseen nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna pulpahtaa kerran, kaada kulhoon ja ripottele makeutusjauhetta pintaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3198g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 800g269kcal5.5g44g0.8g11.2g
Makeutustabletti (Cologran) 1kpl 0,05g2.7g0.5kcal0g0g0g0g
Perunajauhot, Kolmen Konstin 4rkl=60ml=42g112g375kcal0.1g91.8g0.1g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8224g1290kcal11.2g271.6g1.8g25.6g
Valittu annoskoko4112g645kcal5.6g135.8g0.9g12.8g
Annoskoko puolitettuna2056g322kcal2.8g67.9g0.5g6.4g
Arvot/100g100g16kcal0.1g3.3g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418081