Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1285g376kcal12.1g57.8g5.1g24.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha935g1552kcal177.6g0g93.5g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g234g748kcal121.5g65.4g1.2g37.4g
Sipuli (kuorittu)304g82kcal3.9g14.6g0.6g5.2g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss351g1087kcal84.1g2.8g80.6g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)935g234kcal9.3g51.4g0g13.1g
Valkosipuli 8.2g8.9kcal0.6g1.3g0g0.2g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g65g59kcal2g2.3g4.6g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8232g8291kcal822.2g391.2g371.2g161.6g
Valittu annoskoko4116g4145kcal411.1g195.6g185.6g80.8g
Annoskoko puolitettuna2058g2073kcal205.6g97.8g92.8g40.4g
Arvot/100g100g101kcal10g4.8g4.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219315