Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g1402g1963kcal224.4g35.1g103.8g1.4g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Creme Bonjour 15% valkosipuli701g1262kcal47.7g26.6g105.2g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g617g2160kcal80.2g413.4g15.4g43.2g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g561g1402kcal95.4g0.6g112.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g806g164kcal4.8g30.6g2.4g11.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8232g13963kcal909.4g1021.8g678.4g113g
Valittu annoskoko4116g6982kcal454.7g510.9g339.2g56.5g
Annoskoko puolitettuna2058g3491kcal227.4g255.5g169.6g28.3g
Arvot/100g100g170kcal11g12.4g8.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116