Lohi-muusivuoka

Keitä perunat, höyrytä/keitä parsakaalit, tarkista kalasta ruodot.

Kuullota silputut sipuli ja kesäkurpitsa öljytilkassa, mausta suolalla (ja pippurilla tai muuten maun mukaan).

Muussaa perunat, notkista keitinvedellä ja mausta suolalla.

Laita kevyesti voideltuun vuokaan parsakaalit pieninä paloina, kala "muruina" sekä sipuli ja kesäkurpitsa, ja levitä lopuksi päälle perunamuusi.

Upota muusiin muutama pieni nokare margariinia tai voitele päällystä kevyesti.

Laita uuniin 175 asteeseen, kunnes vaikuttaa sopivan kypsältä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savulohi, pelkästään699g1384kcal121g0g107.7g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1678g1007kcal25.2g218.2g1.7g15.1g
Vesi932g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl466g140kcal21.4g8.9g1.4g7.5g
Kesäkurpitsa187g32kcal0.7g4.7g1.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Rypsiöljy 70g618kcal0g0g69.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8232g6400kcal338.4g470.4g363.8g50.2g
Valittu annoskoko4116g3200kcal169.2g235.2g181.9g25.1g
Annoskoko puolitettuna2058g1600kcal84.6g117.6g91g12.6g
Arvot/100g100g78kcal4.1g5.7g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312382