Papusienivuoka

Kuullota sipulit ja ihan pieniksi kuutioidut porkkanat öljyssä puolipehmeiksi.

Lisää pieneksi pilkotut tomaatit, purjo ja valkosipuli sekä pure ja fariinisokeri.

Hauduta kypsäksi.

Lisää kypsät pavut ja sienet sekä haluamasi mausteet (mm. mustapippuri ja yrtit sopivat hyvin), sekoita ja kaada ruoka uunivuokaan.

Hauduta uunissa noin 45 min.

Mikäli haluat, voit lisätä vuokaan myös siankylkeä, kinkkua tai pekonia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Purjosipuli 300g69kcal5.4g7.2g0.6g6.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g390g109kcal2.3g23.2g0.8g9.8g
Tomaatti, tuore600g122kcal3.6g22.8g1.8g8.4g
Papu valkoinen, keitetty 600g646kcal50.6g84g2.1g42g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk420g164kcal7.1g31.9g0.4g21g
Fariinisokeri45g183kcal0g45g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1500g450kcal15g60g4.5g0g
Oliiviöljy 81g716kcal0g0g81g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8232g5014kcal172.6g565.4g183.2g181.2g
Valittu annoskoko4116g2507kcal86.3g282.7g91.6g90.6g
Annoskoko puolitettuna2058g1253kcal43.2g141.4g45.8g45.3g
Arvot/100g100g61kcal2.1g6.9g2.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88914