Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus58g38kcal0.9g8.8g0.1g0.8g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä67g45kcal2.1g8g0.5g2g
Atria broilerin fileesuikale naturell117g128kcal26.8g0g2.4g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g3.7g10kcal0.3g0.6g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana824g444kcal60.2g34.8g7.4g5.6g
Valittu annoskoko412g222kcal30.1g17.4g3.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna206g111kcal15.1g8.7g1.9g1.4g
Arvot/100g100g54kcal7.3g4.2g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278084