Omena-puolukkahyvä

Sulata voi ja sekoita mantelilastut sekä makeutusaine joukkoon.

Omena ja puolukat laitetaan uunin kestävään vuokaan ja seos kaadetaan niiden päälle.

Paistetaan n. 20 min. (tai kunnes on saanut kaunista väriä pintaan) 200 asteessa.

Nautitaan kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g201g68kcal0.4g14.3g0.6g3.6g
Puolukka 60g23kcal0.3g4.1g0.3g1.6g
Voi 50g365kcal0.6g0.2g40.8g0g
Mantelilastu (A la meira)50g302kcal12.1g3.3g27.1g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 50g204kcal1.5g48.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana824g1924kcal29.8g141.2g137.6g10.4g
Valittu annoskoko412g962kcal14.9g70.6g68.8g5.2g
Annoskoko puolitettuna206g481kcal7.5g35.3g34.4g2.6g
Arvot/100g100g234kcal3.6g17.1g16.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182454