Helppo mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään
Sulata voi ja lisää se kuiviin aineisiin

Painele taikina voideltuun vuokaan
Kaada mustikat päälle

Paista 200 C 10-20 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34.1g0.6g1.7g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit50g200kcal20g8g10g7.5g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Sokeri 25g101kcal0g24.9g0g0g
Laktoositon Oivariini (Valio), annos 5g34g231kcal0.3g0.3g25.5g0g
Pensasmustikka (Pirkka)250g150kcal1g32.4g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana824g1726kcal52.8g206.2g73.2g18.4g
Valittu annoskoko412g863kcal26.4g103.1g36.6g9.2g
Annoskoko puolitettuna206g431kcal13.2g51.6g18.3g4.6g
Arvot/100g100g209kcal6.4g25g8.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=379510