Karitsa-nauta-sikakaalipata

Kypsennysaika: 1-1½ tuntia.

Ruskista liha ja kaali.

Pane liha ja kaali kerroksi kerroksittain pataan.

Pane suolaa kerrosten väliin.

Lisää muut mausteet ja kaada päälle niin paljon vettä, että se juuri peittää muut ainekset.

Keitä ruoka kannen alla miedossa lämmössä.

Tarkista maku.

Sirottele päälle persiljasilppua ja tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Atria), annos 400g117g292kcal20.4g0g23.4g0g
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g83g119kcal16.7g0g5.8g0g
Kaali, valkokaali200g42kcal2.4g6.8g0.4g4.2g
Mustapippuri 3.3g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Persilja 8.3g2.3kcal0.1g0.1g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana824g930kcal80g16.4g59.4g11.6g
Valittu annoskoko412g465kcal40g8.2g29.7g5.8g
Annoskoko puolitettuna206g233kcal20g4.1g14.9g2.9g
Arvot/100g100g113kcal9.7g2g7.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118654