Hamppupannukakku

1. Sekoita hampunsiemenet ja vesi tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.

Jos käytät kuorellisia siemeniä, siivilöi hamppumaito.

Kuorittujen siementen massa saa jäädä taikinan joukkoon, se kiinteyttää taikinaa.

Lisää maidon joukkoon sen verran vettä että saat 8dl nestettä.

2. Lisää loput aineet.

Jos käytät sokeroimatonta omenasosetta, lisää sokeria.

3. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 30-40 minuuttia.

Pannarin voi laittaa jo lämpenevään uuniin, niin esilämpökin tulee hyödynnettyä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hampunsiemenet, kuoritut (Cocovi), annos 10g100g514kcal30g15g41g9.3g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.2g4.5kcal0g1g0g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g25g44kcal0g2.4g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutaleet, luomu (Myllärin), annos 35g33g114kcal4.5g18.2g2.2g3.6g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala53g169kcal7.9g31.1g1.4g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana825g1690kcal84.8g135.4g89.2g36.4g
Valittu annoskoko412g845kcal42.4g67.7g44.6g18.2g
Annoskoko puolitettuna206g422kcal21.2g33.9g22.3g9.1g
Arvot/100g100g205kcal10.3g16.4g10.8g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236722