V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi313g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti9g47kcal2.3g3.1g2.7g2.7g
Aprikoosi, kuivattu 16g34kcal0.8g6.8g0.1g1.1g
Luumu kivetön 9g4.4kcal0.1g0.8g0g0.2g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)19g36kcal0.6g7.6g0.1g1.8g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl38g128kcal5.3g21g2.5g4.1g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%9g23kcal1.3g1g0.5g4.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana825g545kcal20.8g80.6g11.8g29g
Valittu annoskoko413g273kcal10.4g40.3g5.9g14.5g
Annoskoko puolitettuna206g136kcal5.2g20.2g3g7.3g
Arvot/100g100g66kcal2.5g9.8g1.4g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242720