Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 106g202kcal28.9g0g9.6g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 72g9kcal0.8g0.7g0.1g0.7g
Kurkku, tuore63g6.3kcal0.4g1.1g0.1g0.4g
Tomaatti, tuore150g31kcal0.9g5.7g0.5g2.1g
Sinappi 10g13kcal0.4g1.4g0.6g0.2g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix11g5.6kcal0.2g1.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana825g533kcal63.2g20g22g6.8g
Valittu annoskoko413g267kcal31.6g10g11g3.4g
Annoskoko puolitettuna206g133kcal15.8g5g5.5g1.7g
Arvot/100g100g65kcal7.7g2.4g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294763