Broilerikeitto valkosipulilla

Kuori ja pilko sipulit.

kuullota sipulit pehmeiksi.

Lisää kanaliemi kuutio ja vesi.

Pilko porkkana, purjo ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvikset ja paistetut broilerin suikaleet kattilaan.

Keitä noin 15min.

Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla.

Ripottele pinnalle persilijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 550 grammaa

Anskuep
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g73g31kcal1.2g6.3g0.1g0g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Kanamestari), annos 100g84g93kcal19.4g0g1.7g0g
Kanakuutio 2 x 2 cm (Happy chef), annos 100g19g24kcal4.6g0.9g0.2g0g
Kesäkurpitsa28g4.8kcal0.1g0.7g0.2g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.8kcal0.1g1.4g0g0.6g
Purjosipuli 38g8.6kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.7g0.2kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0.7g0.2kcal0g0g0g0.1g
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana825g391kcal52.6g22g9.8g3.8g
Valittu annoskoko412g196kcal26.3g11g4.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna206g98kcal13.2g5.5g2.5g1g
Arvot/100g100g47kcal6.4g2.7g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367010