Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 56g18kcal0.3g3.1g0.1g1.4g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 94g117kcal19.7g0g4.2g0g
Naudan paahtopaisti94g104kcal20.3g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana826g510kcal82g11.6g13.6g4.8g
Valittu annoskoko413g255kcal41g5.8g6.8g2.4g
Annoskoko puolitettuna206g128kcal20.5g2.9g3.4g1.2g
Arvot/100g100g62kcal9.9g1.4g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77355