Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1667g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus583g379kcal9.3g87.5g0.6g8.2g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä667g453kcal20.7g80g4.7g20g
Atria broilerin fileesuikale naturell1167g1283kcal268.3g0g24.5g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g37g103kcal3.1g6.2g7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8240g4437kcal602.8g347.4g73.6g56.6g
Valittu annoskoko4120g2219kcal301.4g173.7g36.8g28.3g
Annoskoko puolitettuna2060g1109kcal150.7g86.9g18.4g14.2g
Arvot/100g100g54kcal7.3g4.2g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278084