Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g1600g3200kcal320g0g208g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g540kcal0g0g60g0g
Sipuli 480g145kcal6g23g1g8.2g
Tomaattipyree, Pirkka80g66kcal2.7g15.2g0.8g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen1200g3720kcal96g648g66g6g
Maustekurkku sokerisuolattu 280g56kcal1.9g8.4g0.3g5g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio400g560kcal11.2g26g48g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8240g16711kcal879.6g1469.2g768.6g41.4g
Valittu annoskoko4120g8355kcal439.8g734.6g384.3g20.7g
Annoskoko puolitettuna2060g4178kcal219.9g367.3g192.2g10.4g
Arvot/100g100g203kcal10.7g17.8g9.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=169946