Omena-puolukkahyvä

Sulata voi ja sekoita mantelilastut sekä makeutusaine joukkoon.

Omena ja puolukat laitetaan uunin kestävään vuokaan ja seos kaadetaan niiden päälle.

Paistetaan n. 20 min. (tai kunnes on saanut kaunista väriä pintaan) 200 asteessa.

Nautitaan kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g2010g683kcal4g142.7g6g36.2g
Puolukka 603g234kcal2.7g41g3g15.7g
Voi 502g3645kcal6g2g408.5g0g
Mantelilastu (A la meira)502g3015kcal120.6g33.2g271.3g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 502g2042kcal15.1g487.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8240g19236kcal296.8g1412.6g1377.6g103.8g
Valittu annoskoko4120g9618kcal148.4g706.3g688.8g51.9g
Annoskoko puolitettuna2060g4809kcal74.2g353.2g344.4g26g
Arvot/100g100g234kcal3.6g17.1g16.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182454