Raparperitorttu ala Tuula

POHJA: voi, vehnäjauho, kaurahiutale, sokeri, leivinjauhe, kardemumma ja kananmunat.

Sulata rasva ja anna jäähtyä, Sekoita kuivat aineet ja lisää niihin rasva.

Lisää munat.

Levitä piirakkavuoka halk n. 27 cm. Paista 175 astetta n. 15 min.

RAPARPERIKOMPOTTI:
Kuori ja paloittele raparperi.

Pane raparperi ja sokeri (1 dl) kattilaan.

Keitä n. 5 min. kunnes raparperit ovat hajonneet.

Mausta kanelilla ja anna jäähtyä.

Levitä raparperikompotti jähtyneelle torttupohjalle.

Laita päälle esim.

vaniljakastiketta tai vaniljajäätelöä.

Koristele esim.

mansikoilla ja kinuskikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 401g2909kcal4.8g1.6g326g0g
Vehnäjauho puolikarkea 391g1341kcal39.8g273.7g4.7g13.7g
Kunto Kaurahiutale (Nalle)140g449kcal21.1g66g10.7g25.3g
Sokeri 682g2767kcal0g681g0g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.2g0g0.2g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g12g37kcal1.3g7.2g0.8g3.4g
Kananmuna kuoreton 441g629kcal55.1g1.3g45.2g0g
Raparperi 2005g675kcal13.8g110.3g2g28.1g
Kaneli, jauhettu, annos 2g8g21kcal0.3g6.4g0.3g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8240g17798kcal276.6g2325.4g779.4g150.2g
Valittu annoskoko4120g8899kcal138.3g1162.7g389.7g75.1g
Annoskoko puolitettuna2060g4450kcal69.2g581.4g194.9g37.6g
Arvot/100g100g216kcal3.4g28.2g9.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293595