Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 499g515kcal17.2g89.9g5.3g14.5g
Kananmuna kuorineen punnittu 275g345kcal30.2g0.7g24.8g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g999g599kcal37g72.9g20g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)245g881kcal13.5g186g8.6g13.5g
Korppujauho 105g384kcal11g78.5g1.1g5.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1998g3316kcal379.5g0g199.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8240g12081kcal976.8g856g519.2g67.2g
Valittu annoskoko4120g6040kcal488.4g428g259.6g33.6g
Annoskoko puolitettuna2060g3020kcal244.2g214g129.8g16.8g
Arvot/100g100g147kcal11.9g10.4g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91676