Juustokastike

Sulata rasva kattilassa ja lisää siihen jauhot.

Lisää maito vähitellen, anna kuumentua lisäämisen välissä.

Tai vaihtoehtoisesti keitä maito eri kattilassa.

Sekoita usein, ettei pala pohjaan.

Lisää lopuksi juustoraaste, voi lisätä reilustikin juustoa.

Emmentalin voi korvata edamilla tai muulla juustoraasteella.

Osan voi korvata myös maustetulla tuorejuustolla.

Mausta ja tarkista maku.

käy myös lasagnen valkokastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Eevis77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keskiarvo 180g960kcal0.6g0.6g108.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 180g619kcal18.4g126.2g2.2g6.3g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2704g1232kcal81.1g129.8g40.6g0g
Emmental, punaleima 17%601g1742kcal204.3g0g102.1g0g
Valkopippuri, annos 1g3g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 3g0.1kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 22g118kcal0.1g0.1g13.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 22g76kcal2.3g15.6g0.3g0.8g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 332g151kcal10g15.9g5g0g
Emmental, punaleima 17%74g214kcal25.1g0g12.6g0g
Valkopippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8244g10227kcal683.8g576.4g568.4g14.2g
Valittu annoskoko4122g5114kcal341.9g288.2g284.2g7.1g
Annoskoko puolitettuna2061g2557kcal171g144.1g142.1g3.6g
Arvot/100g100g124kcal8.3g7g6.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117382