Jauheliha-kasvispata

Pese, kuori ja kuutioi porkkanat.

Paista jauheliha ja mausta halutessasi jauhelihamausteella.

Lisää joukkoon kasvikset ja paista kunnes kasvikset ovat sulia.

Lisää joukkoon kermat, vesi ja liemikuutiot.

Keitä hiljalleen välillä sekoittaen kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarkista maku.

Tarjoa muusin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 400g1281kcal107g0g95.7g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 800g238kcal15.2g27.9g2.1g19.5g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g800g240kcal12g36g3.2g20g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g500g550kcal15g16g50g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g400g640kcal8.4g15.2g60g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 1199g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g24g52kcal3.3g5.2g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8244g6000kcal321.8g200.6g426g79.8g
Valittu annoskoko4122g3000kcal160.9g100.3g213g39.9g
Annoskoko puolitettuna2061g1500kcal80.5g50.2g106.5g20g
Arvot/100g100g73kcal3.9g2.4g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212401