Katkarapu-nuudelikeitto

Laita vettä kattilaan siten että nuudeliköntti tai nuudelit peittyvät.

Kuumenna vesi kattilassa, lisää liemikuution puolikas ja keitä nuudelit lähes kypsiksi tai kypsiksi.

(Katkarapuliemikuutioita/jauhetta saa aasialaisista ruokakaupoista)

Lisää jäiset tai sulatetut katkaravut kuumaan veteen nuudeleiden sekaan ja anna sulaa/ kiehua HETKI.

Pidä varasi ettei katkaravut sitkisty liian kauan kiehuessaan.

Nauti kuumana ja puikoilla tai ilman.

:P´

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 516 grammaa

Hensuli1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3203g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 400g274kcal57.8g0g4.4g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi4g13kcal0.2g0.6g1.1g0g
Nuudeli tom yam (Pirkka), annos 65g521g937kcal21.9g130.1g36.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8256g2448kcal159.8g261.4g83.8g0g
Valittu annoskoko4128g1224kcal79.9g130.7g41.9g0g
Annoskoko puolitettuna2064g612kcal40g65.4g21g0g
Arvot/100g100g30kcal1.9g3.2g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293334