Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 79g702kcal0g0g79.4g0g
Vadelma 1588g652kcal15.9g65.1g12.7g58.7g
Vanilliinisokeri, teelusikka159g634kcal0g157.2g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe79g229kcal1g44.5g0g31.8g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 318g905kcal49.2g0.6g79.4g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 953g404kcal93.5g3.8g1g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g476g1977kcal371.5g29.5g41.9g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)476g1667kcal66.7g266.7g32.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8256g14339kcal1195.6g1134.8g494.6g181g
Valittu annoskoko4128g7169kcal597.8g567.4g247.3g90.5g
Annoskoko puolitettuna2064g3585kcal298.9g283.7g123.7g45.3g
Arvot/100g100g174kcal14.5g13.7g6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101177