Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 1197g3919kcal122g795g13.2g40.1g
Maitorahka (Pirkka)1197g790kcal143.7g47.9g3.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen958g316kcal31.6g46.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 263g376kcal32.9g0.8g27g0g
Basilika, tuore 10g2.6kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl24g216kcal0g0g23.9g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g479g1485kcal124.5g9.6g105.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8256g14207kcal910g1800.6g346.4g80.6g
Valittu annoskoko4128g7103kcal455g900.3g173.2g40.3g
Annoskoko puolitettuna2064g3552kcal227.5g450.2g86.6g20.2g
Arvot/100g100g172kcal11g21.8g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116206