Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 2406g3457kcal384.9g0g214.1g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g1203g1443kcal40.9g43.3g120.3g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)39g204kcal0g0g23.1g0g
Tilli, tuore 481g144kcal17.8g4.3g3.8g10.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8256g10497kcal887.2g95.2g722.6g20.2g
Valittu annoskoko4128g5249kcal443.6g47.6g361.3g10.1g
Annoskoko puolitettuna2064g2624kcal221.8g23.8g180.7g5.1g
Arvot/100g100g127kcal10.7g1.2g8.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298203