Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g1323g1719kcal211.6g0g97.9g0g
Maustekurkku601g99kcal4.2g18g0.6g10.8g
Sipuli (kuorittu)401g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka401g40kcal4.4g3.2g0.8g4g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g200g28kcal2.8g3g0.4g2.4g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 762g2264kcal11.4g48.5g228.4g0.3g
Kananmuna, keitetty 441g629kcal55.1g1.3g45.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8256g9776kcal589.4g186.4g748.2g48.6g
Valittu annoskoko4128g4888kcal294.7g93.2g374.1g24.3g
Annoskoko puolitettuna2064g2444kcal147.4g46.6g187.1g12.2g
Arvot/100g100g118kcal7.1g2.3g9.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302780