Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 1680g740kcal8.4g107.5g10.1g55.4g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g288g1152kcal0g285.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 720g904kcal79.2g1.9g64.9g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 1200g1032kcal37.2g52.8g72g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g240g768kcal26.4g153.6g4.8g28.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8256g9191kcal302.4g1201.8g303.6g168.4g
Valittu annoskoko4128g4596kcal151.2g600.9g151.8g84.2g
Annoskoko puolitettuna2064g2298kcal75.6g300.5g75.9g42.1g
Arvot/100g100g111kcal3.7g14.6g3.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332807