Talkoopiirakka (iso uunipellillinen)

Kuori ja pilko raparperit.

(Huom! Ohjeen raparperimäärä on kuorittua) Kiehauta raparperi vesitilkan ja sokeririppusen kanssa pehmeäksi.

Sulata rasva ja sekoita piimän kanssa.

Lisää kuiva-aineseos: vehnäjauho, sokeri ja leivinjauhe (tai sooda 3 tl).
Levitä taikina uunipellille levitetyn leivinpaperin päälle.

Ripottele puolukat ja valutetut raparperit taikinalevyn päälle.

Paistele uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Ripottele valmiin piirakan päälle sokeria.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Mimmimyy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1121g3845kcal114.2g784.4g13.4g39.2g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 479g3402kcal3.6g1.9g383.1g0g
Leivinjauhe 38g67kcal2g14.5g0g0.2g
Sokeri287g1167kcal0g287g0g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 1149g345kcal33.1g41.4g1.1g0g
Puolukka 479g186kcal2.1g32.6g2.4g12.5g
Raparperi 383g129kcal2.6g21.1g0.4g5.4g
Vesi192g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8256g18280kcal315.2g2365.8g800.8g114.6g
Valittu annoskoko4128g9140kcal157.6g1182.9g400.4g57.3g
Annoskoko puolitettuna2064g4570kcal78.8g591.5g200.2g28.7g
Arvot/100g100g221kcal3.8g28.7g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=70068