Mustikka-valkosuklaa muffinsit

3 munaa
1 1/4 dl sokeria
100g voita tai margariinia
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
3/4 dl flora vanillaa
80 g valkosuklaata
1 1/2 - 2 dl mustikoita

Sulata rasva, anna jäähtyä.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauhe ja vaniljasokeri.

Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi.

Lisää taikinaan noin kolmessa eri erässä vuorotellen rasvaa, sihdaten jauhoja ja flora vanillaa.

Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin.

Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti noin 3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin.

Lusikoi taikina muffinivuokiin.

Ripottele pinnalle mustikoita.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 15-20 minuttia.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 72g102kcal9g0.2g7.4g0g
Sokeri 46g187kcal0g46g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g44g200kcal0.2g0.2g22.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai113g396kcal13.6g80.3g2.4g3.4g
Leivinjauhe 4.3g7.6kcal0.2g1.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.7g7kcal0g1.7g0g0g
Flora Vanilla 12%33g62kcal1.5g5.2g3.9g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g35g195kcal2.3g19.8g1.4g0g
Mustikka, 0,5 pss, 100 g65g22kcal0.3g4.2g0.4g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana826g2356kcal54.2g318.4g75.4g10.8g
Valittu annoskoko413g1178kcal27.1g159.2g37.7g5.4g
Annoskoko puolitettuna207g589kcal13.6g79.6g18.9g2.7g
Arvot/100g100g285kcal6.6g38.6g9.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108868