Äidin Omenapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Sulata margariini ja lisää siihen vesi.

Vatkaa muna-sokeriseokseen vuorotellen kuivia aineita ja rasva-vesiseosta.

Kaada taikina vuokaan ja lohko omenat pinnalle.

Ripottele pinnalle 2tl sokeria ja 2tl kanelia.

Paista 200 asteessa kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta102g368kcal13.3g71.6g2.1g3.6g
Leivinjauhe 3.5g6.1kcal0.2g1.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 58g82kcal7.2g0.2g5.9g0g
Sokeri 89g362kcal0g89.1g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g35g252kcal0.3g0.3g28g0g
Vesi53g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 70g25kcal0.1g5g0.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana826g2214kcal42.2g340.6g72.2g10g
Valittu annoskoko413g1107kcal21.1g170.3g36.1g5g
Annoskoko puolitettuna207g554kcal10.6g85.2g18.1g2.5g
Arvot/100g100g268kcal5.1g41.2g8.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310095