Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g87g52kcal8.7g3.7g0.3g0g
Sokeri 148g600kcal0g147.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 77g109kcal9.6g0.2g7.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 68g233kcal6.9g47.5g0.8g2.4g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 13g46kcal2.3g1.4g2.7g3.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.2g17kcal0g4.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl17g156kcal0g0g17.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana826g2426kcal55g409g58g12.4g
Valittu annoskoko413g1213kcal27.5g204.5g29g6.2g
Annoskoko puolitettuna207g607kcal13.8g102.3g14.5g3.1g
Arvot/100g100g294kcal6.7g49.5g7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321920