Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu110g395kcal13.2g78g2.3g0g
Kananmuna kuoreton 145g207kcal18.1g0.4g14.9g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g18g11kcal0.6g0g4.4g0g
Sokeri 44g178kcal0g43.9g0g0g
Voi 26g191kcal0.3g0.1g21.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 13g44kcal0.3g0.4g4.6g0g
Appelsiini, kuorittu 57g27kcal0.3g5.1g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana826g2107kcal65.6g255.8g95.6g2.4g
Valittu annoskoko413g1053kcal32.8g127.9g47.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna207g527kcal16.4g64g23.9g0.6g
Arvot/100g100g255kcal7.9g31g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175429